ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε κάνετε τώρα τα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα, εφόσον μοιράζεστε το πάθος και τον ενθουσιασμό μας για τη δουλειά μας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ;

Αν ναι, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε. Στο φιλικό περιβάλλον της ORCO όλα τα μέλη μας μοιράζονται έναν κοινό στόχο: την επιτυχία!

Είμαστε μια εταιρεία μεσαίου μεγέθους, με 40 έως 50 υπαλλήλους, που επιλέγονται όχι μόνο μέσω του βιογραφικού τους και των τυπικών διαδικασιών συνέντευξης, αλλά κυρίως μέσω της αξιολόγησης της προσωπικότητας και του χαρακτήρα του υποψηφίου που πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα μας.

Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε κάνετε τώρα τα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα, εφόσον έχετε το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό για τη δουλειά μας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Και αν μόλις τελειώσατε τις σπουδές σας και αναζητάτε την πρώτη σας δουλειά, υποσχόμαστε ότι θα λάβετε από εμάς όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να φτάσετε στο επίπεδο που απαιτείται από τα υψηλά πρότυπα εργασίας μας.

Προσφέρουμε δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, με συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση αλλά και εξατομικευμένη κατάρτιση, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια, καθώς και σε διεθνή και τοπικά φόρουμ, συνέδρια και εκδηλώσεις, και ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας στο υπέροχο γραφείο μας στο κέντρο της Αθήνας.

Εάν όλα αυτά σας ενδιαφέρουν, αλλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με μία από τις διαθέσιμες επιλογές. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά!

Back to top
© ORCO S.A. Registered in Greece