Ομάδα Στελεχών

Παρουσιάζονται εδώ όλα τα στελέχη, τα οποία έχουν ρόλο-κλειδί στην εταιρεία.  Με τον όρο «κλειδί» εννοείται ότι τα στελέχη αυτά συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων της εταιρείας.  Ο επιμέρους ρόλος τους μπορεί να διαφέρει, αλλά το επίπεδο ειδίκευσης και ευθύνης είναι ίδιας σπουδαιότητας για τη λειτουργία της εταιρείας. 

 

Δρ. Σπύρος Ν. Πασχέντης,  Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

Σπούδασε Χημεία και αργότερα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σπούδασε Επιχειρησιακή Έρευνα στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (LSE), στο Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ και τέλος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, από όπου και έλαβε τον τίτλο του διδάκτορος (D.Phil.).  Το 1983 ίδρυσε την εταιρεία ORCO.
spas@orco.gr [ΔΣ]
 

Χριστίνα Λεούση,  Αντιπρόεδρος Δ.Σ. – Υπεύθυνη Πωλήσεων

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και Επιχειρησιακή Έρευνα στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (LSE).   Εργάζεται στην ORCO συνεχώς από το 1989 και σήμερα διευθύνει τον τομέα μάρκετινγκ και πωλήσεων για έργα και προϊόντα λογισμικού ελληνοποίησης, ενώ παράλληλα απασχολείται και σε έργα στατιστικής ανάλυσης και ερευνών αγοράς.
cleo@orco.gr [ΔΣ]
 

Toν Λίντχορστ,  Διαχειριστής Μεγάλων Έργων

Σπούδασε Προγραμματισμό και Διοίκηση Έργων στο Πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδίας και στη συνέχεια Νεοελληνική Γλωσσολογία και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Groningen επίσης στην Ολλανδία.   Στην ORCO εργάζεται συνεχώς από το 1989 και σήμερα απασχολείται ως διαχειριστής μεγάλων συνεχιζόμενων έργων μετάφρασης και ελληνοποίησης της ΙΒΜ.
LINTHORS@gr.ibm.com [ΔΣ]
 

Ελένη Θεοδωράτου,  Υπεύθυνη Παραγωγής

Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύθηκε  επαγγελματικά στη μετάφραση παρακολουθώντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Λουξεμβούργο.   Από το 1995 εργάζεται στην ORCO και σήμερα διευθύνει την παραγωγή όλων των μεταφραστικών έργων της εταιρείας.
ethe@orco.gr [ΔΣ]
 

Ειρήνη Κωστοπούλου,  Υπεύθυνη Γλωσσικού & Ποιοτικού Ελέγχου

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μετάφραση στο Πανεπιστήμιο του Surrey της Αγγλίας.   Στην ORCO εργάζεται από το 1998 και σήμερα απασχολείται ως υπεύθυνη γλωσσικού και ποιοτικού ελέγχου, ενώ παράλληλα συντονίζει μεγάλα και σημαντικά  έργα της εταιρείας.
icos@orco.gr [ΔΣ]
 

Γιώτα Χιδήρογλου,  Υπεύθυνη Προσωπικού &  Οικονομικών

Μετά από σπουδές στη γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη επιχειρήσεων, απασχολείται συνεχώς από το 1984 στην ORCO και σήμερα είναι επικεφαλής των διοικητικών και οικονομικών λειτουργιών της εταιρείας.
jhid@orco.gr [ΔΣ]
 

Γιώργος Λουράκης, Υπεύθυνος Πληροφοριακών Συστημάτων

Σπούδασε Πληροφοριακά Συστήματα στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών. Εργάζεται στην ORCO από το 2016 και είναι υπεύθυνος του τμήματος πληροφορικής της εταιρείας. 
glou@orco.gr
 

Αντώνης Μουζάκης, Προϊστάμενος Λογιστηρίου

Σπούδασε στο Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομικών του ΤΕΙ Πειραιά.   Απασχολείται στην ORCO από το 2004 ως υπεύθυνος λογιστηρίου.
antonis@amouzakis.gr [ΔΣ]

  • Plunet BusinessManager - Business und Translation Management System