Εκπαίδευση

Βελτιώστε τις ικανότητες και την παραγωγικότητά σας, συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ORCO,  το μόνο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της SDL στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μετάφρασης, είτε αυτοί είναι μεταφραστές, είτε διαχειριστές έργων. Τα σεμινάριά μας καλύπτουν όλες τις πρωτοποριακές νέες δυνατότητες του SDL Trados Studio και του SDL MultiTerm. 

Το SDL Trados Studio διαθέτει νέες πρωτοποριακές δυνατότητες, οι οποίες το καθιστούν το πλέον επαναστατικό λογισμικό μεταφραστικής μνήμης στην αγορά. Για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε όλες τις πρωτοποριακές νέες δυνατότητες του SDL Trados Studio και του SDL MultiTerm, η ORCO σε συνεργασία με την SDL προσφέρει μια πλήρη γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η ORCO SA, το μόνο εγκεκριμένο Εκπαιδευτικό κέντρο της SDL στην Ελλάδα, σας επιτρέπει να καταρτιστείτε στη μητρική σας γλώσσα, από εκπαιδευτές οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από την SDL. Με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού υλικού και της πρακτικής εξάσκησης, οι συμμετέχοντες παρακολουθούν τα θέματα που περιλαμβάνονται στην εκπαίδευση. Τα σεμινάρια διοργανώνονται στα γραφεία της ORCO, σε μικρές ομάδες με μέγιστο αριθμό 5 συμμετεχόντων. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια διαρκούν όλη την ημέρα (από τις 9:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ.) και καλύπτουν όλα τα επίπεδα των πιστοποιήσεων SDL Trados.

 

 Training courses designed by <BR>translators for translators  Discover our training courses developed specifically for project managers
 

Εκπαιδευτικά σεμινάρια που έχουν
σχεδιαστεί από μεταφραστές
για μεταφραστές

 

Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά σεμινάρια
που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά
για διαχειριστές έργων

 

 

  • Plunet BusinessManager - Business und Translation Management System