30 Χρόνια ORCO

Το 2013 η εταιρεία μας συμπλήρωσε 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Για να τιμήσουμε αυτή τη σημαντική επέτειό μας, πραγματοποιήθηκαν δύο εορταστικές εκδηλώσεις, η μια στην αρχή του περασμένου χρόνου και η άλλη στο τέλος της ίδιας χρονιάς.
 
Η πρώτη έγινε στο Roof Galaxy του ξενοδοχείου Hilton στις 19 Απριλίου 2013 με προσκεκλημένους όλο το προσωπικό της εταιρείας, εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς και πολλούς νέους και παλαιούς φίλους της εταιρείας μας. Ήταν ένα επίσημο δείπνο με εκλεκτό φαγητό και χορευτική μουσική. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έκανε καταρχήν μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας. Στη συνέχεια προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο σε όλους τους προσκεκλημένους ένα όμορφο πορσελάνινο δίσκο που έφερε το γνωστό σήμα της εταιρείας σε επετειακή έκδοση για τα 30 χρόνια. Ακολούθησε χορός και ποτά μέχρι αργά το βράδυ. Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας στο Visit our Facebook page to see more!
 
Η δεύτερη εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στις 29 Νοεμβρίου 2013 με προσκεκλημένους όλο το προσωπικό της εταιρείας και ένα μεγάλο αριθμό πελατών και συνεργατών μας. Και αυτή τη φορά έγινε μια σύντομη αναφορά στην πορεία της εταιρείας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος της SDL Frances Fenn παρουσίασε την νέα έκδοση του Trados 2014 και προσέφερε δωρεάν μια σειρά προϊόντων με κλήρωση στους τυχερούς καλεσμένους μας. Αμέσως μετά, η συνεργάτιδά μας Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη παρουσίασε την ερευνητική εργασία της στο Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Ακολούθησε κοκτέιλ με φαγητό και ποτά μέχρι αργά. Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας στο Visit our Facebook page to see more!
 
Και στις δύο εκδηλώσεις όλοι ευχήθηκαν στην ORCO καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο της.  
 

Επιστροφή στα Νέα

  • Plunet BusinessManager - Business und Translation Management System